Voorlezen en film kijken: 'Trots op haar' Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op 12 oktober is er een speciaal voorleesmoment in het kader van onze filmmaand oktober. We lezen dan niet alleen voor uit het prentenboek 'Haar', we kijken tegelijk naar de bekroonde animatiefilm 'Hair Love (Trots op haar)', gebaseerd op dat boek.

HET VERHAAL

Zuri's haar heeft een eigen wil en er is niets wat het niet kan. Het kan krullen of juist in allemaal kleine vlechtjes gevlochten worden. En als het regent heeft het zelf magische krachten. Zuri's vader vindt haar haar fantastisch en daar is ze erg trots op. Maar ze heeft een beetje hulp van hem nodig om als een ster voor de dag te komen op een speciale dag. Dat is nog een hele uitdaging, maar er is niets wat Zuri en haar vader niet kunnen! Trots op haar! is een ontroerend en actueel voorleesverhaal om samen met jouw kind te lezen, te bekijken en erover te praten.