Expo 'Kinderrechten in beeld'

De tentoonstelling 'Niets is wat het lijkt, als je maar goed kijkt' brengt de rechten van het kind onder de aandacht.

Vrijwilligers van Vincentius Genk-Zutendaal hebben de kinderrechten op een creatieve manier in beeld gebracht. Het resultaat, een collectie van kleurrijke tegeltjes, kan je zien in de jeugdafdeling van de bib.

Via die kunstwerken leer je zo ook de werking van Vincentius kennen, een vrijwilligersorganisatie die zowel humanitaire als materiële hulp biedt aan mensen uit onze regio die het met minder moeten doen.

RECHT OP (VOOR)LEZEN

Als bibliotheek vinden we kinderrechten uiteraard bijzonder belangrijk. Bij ons is iedereen welkom, en wij garanderen graag het recht op gratis informatie, op boekjes, en op (voor)lezen.

De tentoonstelling loopt van 19 tot 30 december, en is gratis toegankelijk tijdens de openingsuren.

Vincentius Genk-Zutendaal