Voorlezen en boekenfeest met Jacques & Lise Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We openen de expo 'Uit de hand' met een klein feestje op woensdag 1 februari om 14 uur.

JACQUES EN LISE LEZEN VOOR

Jacques en Lise, de illustratoren die hun werk tentoonstellen, lezen zelf voor uit hun boeken tijdens ons voorleesmoment om 14 uur. Aansluitend openen we plechtig de expo.

KNUTSELEN

De hele woensdagnamiddag kan je knutselen in de jeugdafdeling. Wij zorgen voor materiaal aan onze crea-tafels, jullie mogen zelf kunstwerkjes maken. De inspiratie ligt voor de hand: die vinden jullie op de tentoonstelling!

BOEKENVERKOOP

Je kan alle boekjes van Jacques en Lise natuurlijk bij ons lenen, maar de echte fans kunnen ook een exemplaar kopen. Je kan je eigen boek dan laten signeren door Jacques en/of Lise, zodat het een héél bijzonder exemplaar wordt. Boekhandel Malpertuis zorgt voor een klein boekenwinkeltje in de bib.