Genk leest 'De diepst verborgen herinnering van de mens' van Mohamed Mbougar Sarr

Een jonge Senegalese schrijver probeert de mysterieuze auteur van een literaire cultklassieker uit 1938 te vinden, in een zoektocht die verweven is met de complexe erfenis van het kolonialisme.

“Elke zin, elke scène doet ertoe in deze lichtende, weergaloze roman van een groot literair talent. Mohamed Mbougar Sarr laat leef- en denkwijzen uit de hele wereld samenklinken.”

Henk Pröpper, De Volkskrant, 10 november 2022

Genk Leest

We maken er onze missie van om zoveel mogelijk mensen aan het lezen te krijgen. Want lezen verruimt je blik, lezen maakt je wereld groter, lezen is goed voor je gezondheid, lezen verbindt, lezen helpt! En wie zegt dat er niet meer gelezen wordt, heeft het mis! Want GENK LEEST!
Veel gezelliger wordt een leesclub niet: kop koffie, potlood in de aanslag, de vintage setting van het Werkstation, en enthousiaste lezers onder deskundige leiding. Dàt is al jaren Genk leest! Het komende seizoen lezen we acht boeken geselecteerd door onze passionele begeleider van dienst: Jeroen Deraeck (deskundige literatuur Bibliotheek Genk). We lezen 4 romans en 4 non-fictie boeken, rekening houdend met de actualiteit.

Op de hoogte blijven? Stuur je e-mailadres naar bibliotheek@genk.be met de boodschap 'IK LEES'. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Leden Bibliotheek Genk - 0,00 euro

Waar

Bibliotheek Genk

Informatie

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie