Genk leest 'De jaren' van Annie Ernaux

"De jaren is een magnifieke caleidoscopische collage waarmee Ernaux vanuit haar eigen gezichtspunt verscheidene historische gebeurtenissen en persoonlijke ervaringen op schrift heeft gesteld. Ze heeft haar eigen leven gedocumenteerd, waarbij ze aangeeft te beseffen dat haar geheugen niet onfeilbaar is. Het vlieten van de tijd, de vergankelijkheid, veranderingen in de mores van generatie op generatie en allerlei zintuiglijke ervaringen worden invoelbaar gemaakt, met een flinke dosis melancholie."

(Marjan Nooij, Tzum, 8 augustus 2021)

GENK LEEST

We maken er onze missie van om zoveel mogelijk mensen aan het lezen te krijgen. Want lezen verruimt je blik, lezen maakt je wereld groter, lezen is goed voor je gezondheid, lezen verbindt, lezen helpt! En wie zegt dat er niet meer gelezen wordt, heeft het mis!

Veel gezelliger wordt een leesclub niet: kop koffie, potlood in de aanslag, de vintage setting van het Werkstation, en enthousiaste lezers onder deskundige leiding. Dàt is al jaren Genk leest! Het komende seizoen lezen we acht boeken geselecteerd door onze passionele begeleider van dienst: Jeroen Deraeck (deskundige literatuur Bibliotheek Genk). We lezen 4 romans en 4 non-fictie boeken, rekening houdend met de actualiteit.

Op de hoogte blijven? Stuur je e-mailadres naar bibliotheek@genk.be met de boodschap 'IK LEES'. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 10,00
Leden Bibliotheek Genk - 0,00 euro

Waar

Bibliotheek Genk

Informatie

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie