Expo: Martin Scorsese in beeld

In 1973 liet succesregisseur Martin Scorsese 'Mean Streets' op de wereld los. 50 jaar en 28 films en documentaires later is hij één van de bekendste en belangrijkste regisseurs van deze tijd. ‘Taxi Driver’, ‘Raging Bull’ en ‘The Wolf of Wall Street’ zijn ondertussen klassiekers, maar ook zijn nieuwste film 'Killers of the Flower Moon' – in oktober bij ons in de bioscoop - kreeg in Cannes weer lovende kritieken. Hij heeft zonder twijfel zijn stempel gedrukt op de filmgeschiedenis en is van invloed geweest op heel wat jonge filmmakers. Hoog tijd voor een portret in woord en beeld

In deze expo nemen we je mee doorheen de carrière van Martin Scorsese. Aan de hand van stills, story boards, affiches, portretten en achtergrondonformatie krijg je inzicht in het unieke oeuvre van één van de belangrijkste Amerikaanse filmregisseurs van de afgelopen vijftig jaar.

De expo is gratis te bezichtigen tijdens de openingsuren van de Bib.

Wil je je kennis over Martin Scorsese testen voor of na je bezoek aan de expo? Probeer dan zeker onze Scorsese quiz eens! Je maakt kans op een duoticket voor de lezing op 5 oktober!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Genk

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie