Expo De Zee! De Zee!

De expo 'De zee! De zee!' met werk van illustratoren uit binnen- en buitenland dompelt je onder in de wereld van de zeven zeeën. De vele originele doe-opdrachten zorgen ervoor dat je je niet verveelt. Ga als een piraat op zoektocht en bedenk je eigen gekste zeemonsters. In de strandcabine mag je weer tot rust komen of in avontuurlijke boeken duiken.

• Illustrator Leo Timmers monstert aan in de expo De zee! De zee! met het kleurrijke boek Het eiland van Olifant.
  • De Nederlandse illustrator Marije Tolman maakte het boek Het Eiland waar water ook een plek kaapt: we volgen de ontmoetingen van een ijsbeer tijdens het eilandhoppen.
  • Voorts ontdek je nog werk in het thema zee van onder andere Paddy Donnelly, Mattias De Leeuw en Peter Van den Ende.

De tentoonstelling is een realisatie van Villa Verbeelding, Hasselt.