De wereld van Leo Timmers Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Houthalenaar Leo Timmers (48, en geboren in Genk) tekent en schrijft op zijn achtste een eerste stripverhaal. In 1993 debuteert hij als illustrator met Ted en Netje van Agnes Verboven. Al snel gaat hij ook zijn eigen prentenboeken schrijven. Bekende titels zijn onder andere Wie rijdt?, Garage Gust, Franky, Meneer René, Diepzeedokter Diederik, Kraai, en Boem!.

Speciaal voor de 10de verjaardag van de nieuwe Bib stelde hij een unieke interactieve tentoonstelling samen waar je niet naast kan kijken. Duik mee met diepzeedokter Diederik, stap in de tram met Ziggy, of parkeer pardoes in de garage van Gust. Levensgroot, betoverend en exclusief. Een expo om je ogen uit te kijken en je hart op te halen, voor alle leeftijden.

Bibliotheek Genk, Stadsplein 3 - gelijkvloerse verdieping, gratis

Bron: UiTinVlaanderen.be