De Schatten van Vlieg in de bib van Genk Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vlieg verstopt deze zomer een schatkist op tientallen plekken in Vlaanderen. Ook in de Genkse stadsbibliotheek kunnen echte speurneuzen er eentje vinden! Verken met je smartphone of tablet (vraag er eentje aan de balie op de jeugdafdeling!) een prikkelend parcours doorheen de fascinerende expo 'De wereld van Leo Timmers'. Vind je de schatkist? Dan krijg je een voelwaaier boordevol spelletjes én maak je kans op fantastische prijzen.
Vlieg maakte een rode, blauwe en gele voelwaaier, en verstopt in elke waaier een verrassend gevoel. Wil jij ze alle drie verzamelen? Doe dan mee aan minstens drie zoektochten. Kijken mag, aankomen moét.

Speciaal voor de verjaardag van de Genkse Bib stelde illustrator en auteur Leo Timmers een unieke interactieve tentoonstelling samen waar je niet naast kan kijken. Duik mee met Diepzeedokter Diederik, stap in de tram met Ziggy, of parkeer pardoes in de garage van Gust. Levensgroot, betoverend en exclusief. Een expo om je ogen uit te kijken en je hart op te halen, voor alle leeftijden.

Meer info: UiTmetVlieg.be/schattenvanvlieg, www.bibliotheekgenk.be, www.fb.com/bibliotheekgenk

Bron: UiTinVlaanderen.be