Genk leest 'De acht bergen' van Paolo Cognetti

Gezellig napraten met leesgenoten, een boek door de ogen van anderen bekijken en je eigen indrukken delen, daar gaat het om bij GENK LEEST. In de leeslijst van GENK LEEST vind je naast gerenommeerde auteurs enkele opmerkelijke debutanten terug. Stuk voor stuk worden de titels met zorg uitgekozen door onze begeleiders, Kaat Vrancken op zaterdagvoormiddag en Barbara Creemers op dinsdagavond. Ze begeleiden en voeden de gesprekken met expertise en passie!
Paolo Cognetti is één van die boeiende te ontdekken Italiaanse auteurs van deze generatie. Met De acht bergen schreef hij een prachtig boek over menselijke relaties, hechte vriendschap, een de soms moeilijke relatie tussen een vader en zijn zoon. Het is een vlot, lyrisch, sfeervol geschreven en aangrijpend verhaal dat je onderweg laat genieten van een prachtig decor.

Basistarief: 10,00 €; Niet-leden Bib Genk: 15,00 €