Genk leest De avond is ongemak

Gezellig napraten met leesgenoten, een boek door de ogen van anderen bekijken en je eigen indrukken delen, daar gaat het om bij GENK LEEST. Kaat Vrancken en Barbara Creemers leiden en voeden het gesprek om beurt met expertise en passie! Deze maand staat De avond is ongemak van Marieke Lucas Rijneveld op het programma.
Deze verbluffende debuutroman is een schrijnende verhaal van een gereformeerd boerengezin dat wordt getroffen door de dood van een kind. Marieke Lucas Rijneveld geldt als een van de grootste nieuwe talenten van de Nederlandse letteren. In 2015 debuteerde ze met de meermaals herdrukte dichtbundel 'Kalfsvlies', die werd bekroond met de C. Buddingh'-prijs voor het beste poëziedebuut.

Deze leesclub was oorspronkelijke gepland voor 12/02/2019 maar omwille van een voorstelling van Saint-Amour in C-mine cultuurcentrum op die avond, hebben we de leesclub verzet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Basistarief: 10,00 €