Genk leest 'Zonder liefde' met Stefan Brijs als speciale gast!

Genk Leest brengt mensen samen die hetzelfde boek gelezen hebben, om er daarna van gedachten over te wisselen. Samen lezen, samen beleven, samen nagenieten, onder deskundige begeleiding van Kaat Vrancken en met een kopje koffie erbij! Kers op de taart voor deze bijeenkomst over 'Zonder liefde' van Genkenaar Stefan Brijs is de aanwezigheid van de auteur zelf. Snel inschrijven dus.

Na 'De Engelenmaker', 'Post voor mevrouw Bromley' en 'Maan en zon' verrast meesterverteller én Genkenaar Stefan Brijs de lezer opnieuw. Elke roman uit zijn oeuvre is totaal anders dan de vorige, maar toont de mens altijd in al zijn kwetsbaarheid. 'Zonder liefde' is een prikkelende, spannende, soms vermakelijke, vaak schrijnende roman over vriendschap, liefde, lust en bedrog, waarin iedereen er op zijn of haar manier het beste van probeert te maken – of misschien wel net niet.

Om het boek te kunnen lezen, moet je nog even geduld oefenen. De boekvoorstelling vindt plaats op vrijdag 20 september 2019 om 20.15u in C-mine cultuurcentrum.

Een voorsmaakje krijg je al op zondag 18 augustus 2019 tijdens Zin in Zomer in Thor Park, waar Stefan Brijs de centrale gast is.

Basistarief: 15,00 €; Leden Bib Genk: 10,00 €