Genk leest 'Een stralende toekomst'

Genk Leest brengt mensen samen die hetzelfde boek gelezen hebben om er daarna van gedachte over te wisselen. Samen lezen, samen beleven, samen nagenieten. Onder deskundige begeleiding van Kaat Vrancken. En met een kopje koffie erbij!

'Een van de eerste romans die verslag doet van de aidsepidemie vanaf de uitbraak tot het heden. Een meeslepend verhaal over het leven in rampzalige tijden', aldus The New York Times

Chicago, 1985. Yale staat op het punt een uitzonderlijke collectie binnen te halen voor het museum waar hij werkt. Zijn carrière neemt een hoge vlucht, maar om hem heen sterven zijn vrienden een voor een door de aidsepidemie. Na de uitvaart van zijn goede vriend Nico ontdekt hij dat ook zijn grote liefde besmet is geraakt. De enige die hij uiteindelijk nog over heeft is Fiona, het jongere zusje van Nico.

Het boek verschijnt pas op 1 oktober 2019 in het Nederlands, dus het is nog even wachten. Kaat las het in het Engels en was overtuigd. Benieuwd jullie ook?

Basistarief: 15,00 €; Leden Bib Genk: 10,00 €