Genk leest 'De goede zoon'

Genk Leest brengt mensen samen die hetzelfde boek gelezen hebben om er daarna van gedachte over te wisselen. Samen lezen, samen beleven, samen nagenieten. Onder deskundige begeleiding van Kaat Vrancken. En met een kopje koffie erbij!

Rob van Essen won met zijn roman 'De goede zoon' de Libris Literatuurprijs 2019 voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman.
'Met al zijn bizarre invallen, groteske wendingen, lijnen en lagen laat Van Essens meesterwerk ons zien en voelen wat het betekent om te leven in deze tijd, met zijn overdaad aan vrije tijd en luxe, met zijn robots en computers, een tijd waarin alles en iedereen constant in de gaten wordt gehouden en waar nodig van bovenaf gecorrigeerd', oordeelde de jury.

Basistarief: 15,00 €; Leden Bib Genk: 10,00 €