Tien jaar Toast Literair met Mona Liz

We vieren tien jaar Toast Literair met zuiderse muziek, poëzie en taart!
Mona Liz brengt met Arco Iris een afwisselend programma met Spaanse, Franse, Portugese, Nederlandstalige en Engelstalige liedjes. De zussen begeleiden zichzelf op accordeon, piano, dwarsfluit en verschillende blokfluiten. De muziek wordt aangevuld met fragmenten poëzie van tijdloze dichters als Pessoa, Petrarca, Tellegen en De Andrade. U stapt gegarandeerd opgewarmd en blij gezind weer buiten na dit concert!

Om dit jubileum te vieren, verwelkomen wij u graag vanaf 16.30 uur met koffie en verjaardagstaart! Na afloop biedt Davidsfonds Genk nog een drankje aan.

Tickets kan je reserveren via Davidsfonds Genk of koop je aan de balie van Bibliotheek Genk, vanaf 9 december 2019.

Basistarief: 10,00 €; Leden Davidsfonds, Bib of Okra en 50+: 8,00 €; -12 jaar: 0,00 €

Bibliotheek Genk ism Davidsfonds Genk