Genk leest 'De kolibrie' van Sandro Veronesi ONLINE

Genk Leest brengt (online) mensen samen die hetzelfde boek gelezen hebben, om daarna van gedachten te wisselen. Samen lezen, samen beleven en samen nagenieten, onder deskundige begeleiding van Kaat Vrancken.

Zaterdag 27 februari 2021: De kolibrie - Sandro Veronesi

We pakken in februari een knaller van formaat aan: 'De kolibrie' won de belangrijkste Italiaanse literatuurprijs, de Premio Strega. Humo omschrijft het boek als uiterst genietbare, hartverscheurende ellende.

Koortsig

"Veronesi is een van de grote componisten van de Europese literatuur. Ook 'De kolibrie' is weer zo'n complex werkstuk dat vrolijk rondspringt in de tijd, maar nergens een moeilijke, bloedeloze constructie wordt. Integendeel, de verleiding zal groot zijn om 'De kolibrie' in één koortsige ruk uit te lezen. Niet doen. Dit boek smeekt om een lange, doorvoelde copulatie, niet om zo'n droeve ejaculatio praecox van de geest." - Humo, 27/02/2020.

De leesclub vindt plaats via ZOOM. Schrijf in op bibliotheek@genk.be en wij bezorgen je een link. Deelnemen kan als je lid bent van de bib (5 euro).

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; Leden Bib Genk: 10,00 €

Waar

Bibliotheek Genk

Inschrijven

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie