Voorlezen met de politie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven aan jong en oud. Tijdens de maand november zetten we graag het belang én het plezier van voorlezen in de kijker.

Onder het motto 'Lezers maak je samen' zetten we dit jaar in op ouderbetrokkenheid. Ouders zijn immers cruciaal voor de leesopvoeding van een kind: hun invloed is het grootst. Maar ze staan er niet alleen voor. Een heel netwerk rondom hen kan hen ondersteunen in die taak: kinderbegeleiders, bibmedewerkers, leerkrachten... Want lezers, die creëer je samen.

Vandaag komt zelfs een échte politieagent voorlezen. Want wie niet leest, is gezien!

met dank aan Politiezone CarMa