De 1000 ikken van Siska Goeminne

Bibliotheek Genk huldigt schrijfster Siska Goeminne met de tentoonstelling 'De duizend ikken van Siska Goeminne', opgebouwd rond de boeken die ze samen met verschillende illustratoren schreef.

Siska Goeminne is 20 jaar schrijfster. In haar 20 boeken kan je nadenken over al je ikken. Siska heeft niet één maar wel duizend ikken. Zo is dat bij iedereen. Sommige ikken zie je altijd, andere bijna nooit. De bib is een plek waar al je ikken tevoorschijn mogen komen. Al onze ikken, die van jou en die van mij. Ze mogen er allemaal zijn. Kom je ze mee ontdekken?

De expo start in de Jeugdboekenmaand maart, en ze blijft open tot na de zomervakantie. Hou deze website in de gaten voor meer info, en blijf op de hoogte van bijzondere activiteiten.