Op jacht naar de woordenschat! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

We gaan drie dagen na mekaar op schattenjacht doorheen Genk. Niet op zoek naar goud, maar naar mooie, nieuwe, gekke, grappige, lieve, spannende woorden om er dan gedichten van te maken.

Genk heeft heel wat leuke plekjes die je misschien nog niet kent. We gaan op pad om ze te ontdekken. Op elke plek zijn er leuke opdrachten uit te voeren en gaan we creatief aan de slag met woorden en taal.

Deelnemen is GRATIS, maar als je je inschrijft verwachten we een gedichtje waarin je vertelt hoe nieuwsgierig je bent of hoe graag je met woorden speelt of hoeveel fantasie je hebt of hoeveel ZIN je hebt om mee te doen! De 15 meest overtuigende jonge dichters mogen mee op jacht naar de woordenschat.