De Wolkendragers - Peter Holvoet-Hanssen en Joachim Badenhorst

Zet je schrap voor een vitale, bedwelmende totaalervaring met helende kracht! 'De Wolkendragers' is het nieuwe gedichtenboek van Peter Holvoet-Hanssen. De voormalige stadsdichter van Antwerpen is niet enkel een baanbrekende ontdekkingsreiziger in de literatuur, maar behoort tot de top van voordrachtkunst in de Lage Landen: een onnavolgbare, moderne troubadour, voorbij etiketten als 'klassiek' of 'performer'.

Hij haalde zijn inspiratie voor zijn nieuwe bundel onder meer in Genk. Tijdens het literaire festival Zin in Zomer 2019 ging hij op schattenjacht met Genkse kinderen in het Thor-park. Wat zij daar vonden, lees je terug in De Wolkendragers.

Samen met 'de wonderboy der improvisatie', jazz-klarinettist Joachim Badenhorst, gaat Peter Holvoet-Hansen al zing-zeggend en rappend bij het vuur, terug naar de bron maar met de blik op de toekomst.

KOOP TICKETS

-26 jaar - 5,00 euro, VT-statuut - 5,00 euro