Genk leest 'Hamnet' van Maggie O'Farrel - VOLZET

Het delen van verhalen is een van onze grootste passies. De boeken waarover we praten zijn heel verschillend, de meningen ook. Maar dat maakt onze samenkomsten alleen maar boeiender. En er is iets dat ons altijd weer verbindt: de liefde voor literatuur.

PRAKTISCH

Neem je deel aan GENK LEEST, dan kan je het boek lenen in de bibliotheek. Wil je het boek liever kopen? Bij boekhandel MALPERTUIS en STANDAARD boekhandel in Genk krijgen deelnemers aan de leesclub 20 % korting!

OVER HET BOEK

Maggie O'Farrell schrijft een zinnelijke roman over Shakespeare, zijn vrouw en hun dode zoon.
"O'Farrell zorgt voor spanning door deskundig twee verhaallijnen te vervlechten. […] Er is een mooi en verrassend, diverse continenten bestrijkend hoofdstuk waarin beschreven wordt hoe de pest in het gezin van Agnes terechtkwam, en de roman weet ook oprecht te ontroeren." - NRC Handelsblad

Leden Bib Genk - 10,00 euro, VT - 5,00 euro