Genk leest 'Herkomst' van Sasa Stanisic

Het delen van verhalen is een van onze grootste passies. De boeken waarover we praten zijn heel verschillend, de meningen ook. Maar dat maakt onze samenkomsten alleen maar boeiender. En er is iets dat ons altijd weer verbindt: de liefde voor literatuur.

PRAKTISCH

Neem je deel aan GENK LEEST, dan kan je het boek lenen in de bibliotheek. Wil je het boek liever kopen? Bij boekhandel MALPERTUIS en STANDAARD boekhandel in Genk krijgen deelnemers aan de leesclub 20 % korting!

OVER HET BOEK

Stanisic gebruikt het falen van het menselijk geheugen meesterlijk als metafoor voor de onzekere toekomst en het vervagende verleden van een vluchteling. Voeg daar nog een virtuoze, prikkelende stijl aan toe en u krijgt een parel van een roman.

Leden Bib Genk - 10,00 euro, VT - 5,00 euro