Bibliotheek gesloten t.e.m. 3 april

Gepubliceerd op vrijdag 13 maart 2020 21.07 u.
De bibliotheek is tot nader order gesloten voor publiek. Alle evenementen zijn voorlopig ook geannuleerd.

Dagelijks komen er heel wat mensen bij ons over de vloer, waaronder ook de iets oudere generatie of mensen met gezondheidsproblemen. Met de beslissing om de deuren te sluiten, wil de bib haar steentje bijdragen in de strijd tegen de verspreiding van het coronavirus. Deze beslissing is een preventieve maatregel, waarbij we onze collectieve burgerplicht opnemen om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk af te remmen, zodat ons zorgsysteem niet onder druk komt te staan en de meest kwetsbaren zo weinig mogelijk kans lopen om besmet te raken.

Maak je geen zorgen over materialen die je nog thuis hebt. We verlengen de uitleentermijn voor iedereen, zo lang de sluiting duurt. Inleveren van materialen kan wel nog, via de nachtkluis (achterkant bib). Toch nog vragen of bezorgdheden? We zijn bereikbaar via mail (bibliotheek@genk.be) en telefonisch tijdens kantooruren (089 65 35 22). De digitale MIJN BIBLIOTHEEK is ook 24/24 en 7/7 beschikbaar.