Boekvoorstelling 'Zonder liefde' - Stefan Brijs

'Zonder liefde', zo heet de nieuwe roman van Stefan Brijs. De auteur stelt het boek op 20 september in première voor C-mine, in zijn geboortestad Genk.

Na een inleiding door Vé Bobelyn (VBK Uitgevers) en een laudatio door auteur Kaat Vrancken gaat Fien Sabbe in gesprek met Stefan Brijs. Rick de Leeuw staat in voor de muzikale omlijsting.

Over het boek

'Zonder liefde' vertelt het verhaal van Paul en Ava, allebei eind twintig, die elkaar ontmoeten op een precair moment in hun leven. Paul is nog van slag door zijn onverwachte scheiding, Ava heeft – in haar voortdurende verlangen naar passie – voor de zoveelste keer en nu voorgoed haar vriend verlaten. Ze vinden steun bij elkaar, een noodalliantie die uitgroeit tot een hechte vriendschap, waarbij ze elkaar helpen in hun wanhopige zoektocht naar wat liefde zou moeten zijn. Paul volgt de weg van contactadvertenties, Ava laat zich leiden door haar gevoelens. Uit eindelijk komen ze tot dezelfde conclusie: liefde is niet maakbaar. Maar wat met vriendschap?

Over de auteur

Stefan Brijs (1969) is de auteur van onder meer Arend, De engelenmaker (bekroond met de Gouden Uil Publieksprijs en genomineerd voor zowel de Libris als de AKO Literatuurprijs), Post voor mevrouw Bromley, Maan en Zon, en Andalusisch logboek. Hij woont sinds 2014 in Málaga (Spanje).

Zonder liefde ligt vanaf 17 september in de boekhandel.

Organisatie: C-mine cultuurcentrum, Bibliotheek Genk, Uitgeverij Atlas Contact, Veen Bosch & Keuning

 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00

Waar

C-mine Cultuurcentrum Genk

Filter op categorie