De rest van ons leven - Els Beerten

De rest van ons leven

Afsluiter van het festival is Els Beerten! We hebben er lang op moeten wachten. Na 'Allemaal willen we de hemel' en 'Eén mens is genoeg', komt rasverteller Els Beerten eindelijk met een nieuw en indringend verhaal. Het was het wachten waard! Dit keer laat Beerten je deelgenoot worden van de wereld van Fredo Santoro en Vito Monteleone. Een breed, warm verhaal over opgroeien in een wankele wereld, familiebanden, migratie en de veerkracht om telkens opnieuw te beginnen. Phara de Aguirre gaat met Els in gesprek.

Muziek

Mezzosopraan Britt Truyts zorgt samen met harpiste Marjolijn Vernimmen voor de ideale soundtrack met muziek van Vera Lynn en haar tijdgenoten.


OPGELET: De voorstelling speelt zich af in de boksring van De Uitdaging. Deze locatie is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ben je moeilijk te been? Mail dan naar bibliotheek@genk.be

Wandeling om 16 uur

We beginnen dit feest al om 16 uur met een Winterslagwandeling (enkel voor tickethouders avondvoorstelling). Op de festivalsite aan De Uitdaging kan je al vanaf 17 uur terecht voor een hapje, drankje, ijsje. Dat wordt een gezellige Italo-Genkse afsluiter mèt boekenmarkt.

Zin in Zomer is een organisatie van Villa Verbeelding in Hasselt, Bibliotheek Hasselt Limburg, Bibliotheek Genk, i.s.m. C-mine Genk en cultuurcentrum Hasselt. Kijk voor het volledige programma op zininzomer.be en volg ons op Facebook en Instagram!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00

Inschrijven

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie