Digipunt, voor al je digitale vragen

Gepubliceerd op donderdag 22 juli 2021 10.36 u.

Voortaan kan je elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan ons Taalpunt (naast computerlokaal het Portaal op de 1ste verdieping terecht bij het Digipunt.

Het Digipunt is een initiatief van het Limburgs Platform voor mensen op de Vlucht. Een vrijwilliger is elke donderdag in de bib om mensen op weg te helpen met het gebruik van digitale tools. Het Digipunt is dus in de eerste plaats bedoeld voor nieuwkomers en anderstaligen.

Vragen stellen en oefenen

We luisteren naar alle vragen. We bieden goedkoop computergebruik aan, met de mogelijkheid om te printen. Daarnaast proberen we alle vragen te beantwoorden die te maken hebben met computers en digitale toepassingen.

Je mag dus ook je eigen smartphone, tablet of laptop meebrengen. We helpen je graag op weg, en oefenen samen met jou als dat nodig is.

Welkom, met of zonder afspraak

Je kan op donderdagnamiddag gewoon bij ons langslopen. Kom naar ons Taalpunt op de 1ste verdieping, en we helpen je verder.

Je kan ook een afspraak maken, gewoon door ons een mailtje te sturen. We laten dan snel iets weten, en zorgen dat we voor je klaarstaan.

IK MAAK EEN AFSPRAAK

Het LPV is een netwerk van vrijwilligers, comités, organisaties en personen die zich inzetten in Limburg voor mensen op de vlucht.