Expo Denmark verlengd tot 19/6!

Kunstenaar Denmark schonk onlangs een van zijn werken aan onze bibliotheek. 'Brandhout 2006' heeft nu een vaste plek in de kunstcollectie, samen andere werken als Art Press 349 en de reeks Le Soir.

De bib maakt de galerij op de 3de verdieping volledig vrij voor zijn werk. Denmark toont in een tijdelijke expo zelfs gloednieuw werk: Coronart, een reeks met versneden exemplaren van Daily Mail. In primeur te zien bij ons!

Denmark vertrekt vanuit oude boeken, kranten en tijdschriften en maakt er artistieke objecten van. Zijn visuele archieven vertellen iets over de overvloed aan vergankelijke informatie.

Tijdens zijn jarenlange carrière heeft Denmark ontelbare pagina's omgeslagen. Aan het begin van 2021 is het tijd voor een nieuwe bladzijde. Samen met hem beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. Turning Pages is gratis te bezoeken!

MEER INFO OVER DE EXPO