Extra sluitingsdagen 30/1 tot 2/2

Gepubliceerd op vrijdag 4 januari 2019 12.39 u.
Op woensdag 30 januari, donderdag 31 januari, vrijdag 1 en zaterdag 2 februari is de bibliotheek uitzonderlijk gesloten. We schakelen dan over op een nieuw uitleensysteem. Vanaf maandag 4 februari zijn we weer gewoon open.

Ons bibliotheeksysteem zorgt ervoor dat jullie makkelijk en vlot zelf kunnen uitlenen, inleveren, verlengen of jullie gegevens raadplegen. In 2019 stappen alle Vlaamse bibs over naar een nieuw bibliotheeksysteem, en wij doen dat als een van de eersten.

De bibliotheek is daarom noodgedwongen gesloten van woensdag 30 januari tot zaterdag 2 februari.

OPGELET! Het is tijdens die vier dagen dus ook niet mogelijk om je materialen online te verlengen of om ze in te leveren via de inleverkluis. Die vier dagen tellen overigens niet mee voor je uitleentermijn. Je riskeert dus ook geen extra boete tijdens de sluitingsperiode.

Op maandag 4 februari opent de bib weer om 10 uur.

Onze excuses voor de sluiting, maar we zijn er zeker van dat we jullie daarna nog beter van dienst kunnen zijn.