Poespas (leesclub 16+) - Kleine brandjes overal, Celeste NG

Poespas is de leesclub voor jongvolwassenen die zes keer per jaar samenkomt in het gezellige kattencafé Mau, met een lekker gebakje en drankje erbij (helemaal vegan!). Je leest allemaal hetzelfde boek en nadien praat je erover. Passionele begeleiding krijg je van Dries en Jeroen.

Op donderdag 2 mei om 17 uur lezen we 'Kleine brandjes overal' van Celeste NG. In Shaker Heights, een rustige, progressieve plaats in Cleveland, is alles minutieus gepland. Van de lay-out van de straten tot de kleur van de huizen en de succesvolle levens van de bewoners Niemand belichaamt deze principes beter dan Elena Richardson. Totdat Mia Warren, kunstenaar en alleenstaande moeder, en haar puberdochter Pearl niet alleen een huis van de Richardsons huren, maar ook een belangrijk onderdeel van de familie worden.
Wanneer vrienden van de Richardsons in een lastige voogdijzaak belanden, komen Mia en Elena lijnrecht tegenover elkaar te staan. Elena vertrouwt Mia en haar motieven niet en is vastberaden om de geheimen uit Mia's verleden op te rakelen. Maar haar obsessie komt haar duur te staan.

Kleine brandjes overal is de tweede bestsellerroman van Celeste Ng. Haar debuut 'Wat ik nooit eerder heb gezegd' staat nog steeds in de New York Times-bestsellerlijst, en is ook als serie verfilmd.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Kattencafé MAU

Inschrijven

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie