Release Concert Winterhard (C-mine)

Als 18-jarige startte Chaz samen met Djalu het rapduo Chaz & Djalu: hun debuutalbum 'Eclips' werd de voedingsbodem voor het hiphopcollectief Goeie Jongens. Die verkocht de Hasseltse Muziekodroom al uit, deed in 2019 de Pukkelpop-marquee ontploffen en staat ook dit jaar op het C-mine muziekprogramma. Na die periode vond Chaz dat het tijd was om te herbronnen en als solo-artiest naar buiten te treden.

De titel 'Winterhard' alludeert op het vermogen van planten die in de meest barre omstandigheden overleven, een eigenschap die Chaz weerspiegeld ziet in alledaagse mensen die weten hoe je tegen het leven moet opboksen om te overleven.

Met doordachte teksten die gonzen van de culturele referenties - naar Neruda, Raveel en Hopper – demonstreert Chaz, die ook producer en artdirector is, hoe hij als homo universalis het hokje van rapper overstijgt.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
- 26 jaar - 10,00 euro, C-mine pas met unieke code - 12,00 euro, OKO sectorpas - 12,00 euro, AMWD Genk (enkel op vertoon van leerlingenkaart aan de inkom) - 7,00 euro, VT (Verhoogde tegemoetkoming) - 6,00 euro, European Disability Card - 12,00 euro, Begeleiderspas - 0,00 euro, Medewerker - 0,00 euro

Waar

Organisatie

C-mine

Filter op categorie