Schatten van Vlieg: Een zee van liefde - verhalen uit het hart van Pieter Gaudesaboos Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ga je deze zomer ook mee op zoek naar de Schatten van Vlieg? Eén van die schatten is verstopt in de expo 'Een zee van liefde' in de jeugdafdeling van de bib! Vraag je tablet aan de balie, vind de schat en krijg je beloning.

Pieter Gaudesaboos

Cultuurhuis Merelbeke en Bibliotheek Genk maakten een tentoonstelling gebaseerd op het werk van de meermaals bekroonde Vlaamse illustrator/auteur Pieter Gaudesaboos. Centraal in de expo staan de prentenboeken 'Een zee van liefde' en het poëtische 'Klein verhaal met een hart' dat Pieter maakte samen met Elvis Peeters.

Expo

De tentoonstelling bestaat uit ingekaderde werken met illustraties uit 'Een zee van liefde' en een installatie waarin je in de wereld van Mier uit 'Klein verhaal met een hart' stapt. In verschillende doe-hoekjes kunnen kinderen tekenen, knutselen, op zoektocht gaan, zich verkleden, naar een filmpje kijken, ... Plezier voor heel het gezin.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Genk

Organisatie

Bibliotheek Genk

Filter op categorie