UITGESTELD - Stokkenmanroute met verhalenverteller Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

UITGESTELD

Wegens de verstrengde veiligheidsmaatregelen is dit evenement uitgesteld. We maken later, zodra dat kan, een nieuwe datum bekend.

____________________________________________________________________________

De Stokkenmanroute is een gezonde gezinswandeling van 4,2 km door de bossen van Kattevennen. Onderweg kan je naar verhalen luisteren via QR-codes, maar tijdens de Voorleesmaand brengen we die verhalen in het echt!

Op zondag 29 november om 14.30 uur kan je met verhalenvertelster Wendy Slenders op pad. Zij stapt met je mee, houdt halt bij de Stokkenmannen, en neemt jullie mee in hun wereld.

De Stokkenmanroute start aan het Bezoekersonthaal van Kattevennen. We maken er een gezinswandeling van: je bent welkom in je eigen veilige bubbel. De route is pittig voor buggy's en bolderkarren, maar met dikke banden kan het wel. De route, het vertel- en spelboekje en de app zijn verkrijgbaar in het Bezoekersonthaal van Kattevennen (5 euro).

#lezersmaakjesamen

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Vertrek toegangspoort Kattevennen (aan de Cosmodrome)

Informatie

Organisatie

Bibliotheek Genk ism Cosmodrome Kattevennen

Filter op categorie