Verdwalen in verhalen met Frank Daenen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Leesje & Wurm

Illustrator Frank Daenen en schrijfster Siska Goeminne tekenden en schreven in opdracht van de bibliotheek een boek voor kinderen vanaf 3 jaar: Leesje & Wurm. Tessa Houblon ontwierp een expo, gebaseerd op de vrolijke figuurtjes. Zij gidsen je doorheen het boek. Frank Daenen leest voor en gaat daarna met de kinderen aan de slag in de expo.

Schatjes van Vlieg

Voor de allerkleinsten is er het Peuterpad! Je kan samen met je kind(eren) een belevingsparcours volgen. Dat leidt je langs al onze inspirerende lees- en speelplekjes.

Zoek de Schat van Vlieg

Grotere broers en zusjes kunnen zelf op jacht naar de Schat van Vlieg. In de expo Leesje & Wurm zit een heuse schat verborgen. Als je alle opdrachten uitvoert, kom je er vanzelf op uit. Inschrijven hoeft niet: kom gewoon langs, en laat je verrassen door onze collega's!