Wanneer moet ik weer inleveren?

Gepubliceerd op donderdag 14 mei 2020 12.36 u.
Nu we weer beperkt open zijn, moet je ook je uitleentermijn weer in de gaten houden. Voortaan geldt weer de normale uitleentermijn van 4 weken.

Waar vind ik mijn inleverdatum?

Weet je niet meer precies wanneer je je boeken moet inleveren, kijk dan in Mijn Bibliotheek. Daar zie je in één oogopslag of je nog uitleningen thuis hebt, welke dat zijn, en wanneer die weer ingeleverd moeten worden. Nog geen profiel op Mijn Bibliotheek? Volg dan ons stappenplan en maak een account!

Waar kan ik inleveren?

Om veiligheidsredenen lever je het best in in de buitenschuif, aan de achterkant van de bib, in de doorgang naast het stadhuis. In de bib zelf, naast de onthaalbalie, is 1 inleverpunt beschikbaar. Hou ook daar rekening met de veilige afstand (1,5 meter).

Ik heb nog een oudere boete. Wat nu?

Als je nog uitleningen thuis hebt die je eigenlijk voor 14 maart 2020 had moeten inleveren, bestaat de kans dat je nog een openstaande boete hebt. Tussen 14 maart en 25 mei is er sowieso geen boete aangerekend. Betalen kan aan de automaat in onze bib, bij voorkeur contactloos.

Loopt er toch iets mis? Mail ons!

Loopt er iets mis? Lukt er iets niet? Heb je toch nog vragen? mail ons op bibliotheek@genk.be. Wij proberen je zo snel mogelijk te helpen.