Leen de talententas van KRC Genk

Pit & Pep en de Talentenpot is een avontuurlijk (voor)leesverhaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar, waarin het ontdekken, gebruiken en ontwikkelen van talenten centraal staat. Het verhaal speelt zich af in de wereld van KRC Genk, maar de boodschap reikt verder dan voetbal: ieder kind is uniek én heeft zijn eigen talenten.

Samen met het boek heeft KRC Genk een Talententas ontwikkeld voor scholen, met een handleiding om leerkrachten te begeleiden bij het gebruik van het voorleesboek. In de klas gaan we op ontdekkingsreis in een wereld waarin ieder kind wordt aangemoedigd om zijn of haar unieke talenten te ontdekken, omarmen en te ontwikkelen. Die tas kan je bij ons in de bib reserveren.

Activiteiten

  • knutsel een scoutbril waardoor je elkaars talenten kan zien
  • haal je muzikale talent naar boven met de boomwhackers
  • beleef een interactief talentmoment met de KRC Genk-rugzak
  • werk samen aan de grote klaspuzzel
  • leg het talentenparcours af
  • ...

Wedstrijd

Wil jij samen met jouw klas gratis een wedstrijd van KRC Genk bijwonen? Of kans maken op andere prijzen?

Dat kan door actief aan de slag te gaan met onze talententas én een foto van jullie gevulde talentenpot en talentenposter te bezorgen aan KRC Genk.

Talententas reserveren

Wil je de talententas aanvragen voor jouw klas? Stuur dan een mailtje naar ons met je voorkeursperiode (2 weken). Wij contacteren je dan om verder af te spreken. De tas kan je op het afgesproken tijdstip afhalen in de bibliotheek.

Ik reserveer de talententas